full screen background image

HitExperience

Luni – Vineri 18.00-22.00

HitExperience este o emisiune în care se prezintă cele mai hot piese, cele mai cool interviuri, dar și cele mai interesate guest mixuri! Dacă ești dj rezident sau pur și simplu îți place muzica electronică, trimite-ne setul tău* de o oră la adresa ady.jara@impactfm.ro. Îți oferim şansa de a fi prezent la Radio Impact FM!

Xperience the sound… Mix… Tune! Listen Radio Impact FM with Adi Jara, daily from 18.00 – 22.00!

jara

Ady Jara s-a născut în Bacău pe data de 19 iulie 1987. Primul contact cu mass media l-a avut in anul 2006 in calitate de realizator de programe la un post local de radio.
În 2008 a mai urcat o treaptă şi s-a mutat în Iaşi având oportunitatea de a se angaja la un post de radio regional : Impact FM. În tot acest timp, Ady Jara a fost implicat în mai multe proiecte muzicale şi de radio. Totodată în 2009 a inceput să mixeze prin cluburile din regiunea Moldovei fiind rezident în mai multe locaţii de gen.
Imediat după, s-a implicat şi pe partea de creaţie realizând remixuri pentru câţiva artişti cunoscuţi din România. Pe lângă partea de creaţie, Ady Jara a lansat in 2011 „We found the love” single ce a beneficiat chiar de vocea lui. La inceputul anului 2012, Ady Jara a inceput colaborarea cu Mose pentru un nou proiect dance: „In the sun”.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *