full screen background image

Holy Molly lansează „C’est la Vie” în colaborare cu duo-ul italian – Shanguy

După numeroase colaborări cu nume precum LIZOT, Drenchill sau Cosmo & Skoro, Holy Molly lansează piesa „C’est la vie” alături de Shanguy, unul dintre cele mai apreciate duo-uri ale momentului în Polonia și Italia.

Compusă inițial într-un camp de creație de către Holy Molly și unii dintre cei mai talentați compozitori și producători români și finalizată alături de Shanguy, piesa spune povestea unei relații de iubire dăunătoare.
„A trecut ceva timp de la ultima mea poveste scrisă, cu personaje reale și întâmplări care să aibă un deznodământ simplu: Asta este viața, iar faptul că noi reușim să trecem peste anumite întâmplări neplăcute reprezintă cea mai bună terapie pe care o putem avea pentru a ne vindeca de rănile trecutului. Nu incurajez infidelitatea, dar nici nu o pot judeca. În momentul în care am decis să avem această colaborare, atât eu, cât și Shanguy, ne-am întrebat: oare de ce nu am putea să facem o piesa în care să vorbim despre vinovăția bărbatului infidel? O piesă despre cum, femile aflate într-o astfel de situație, se susțin reciproc și reușesc să vadă dincolo de frustrarea momentului. Legat de partea în limba franceză, trebuie să recunosc că am fost extrem de pasionată de această limbă încă din școala generală, chiar dacă eram un elev care prefera să râdă cu colegii decât să fie atent la lecție. Shady a reprezentat un real ajutor pentru mine în tot acest proces și nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare sunt pentru această colaborare. Deci, fără alte cuvinte în plus, C’EST LA VIE!” – ne spune Holy.
„Încă de la prima ascultare am știut că piesa asta are ceva special, motiv pentru care am vrut să punem o bucățică din noi în ea. Știm că, din păcate, se întâmplă foarte des ca femeile aflate într-o astfel de situație ajung să se certe, dar ceea ce uită ele este faptul că o mare parte din vină o are partenerul de viață. <<C’est la vie>> reprezintă, de fapt, un statement pentru toate femeile care nu ar trebui să uite faptul că merită să fie tratate într-un mod mult mai frumos. Iar dacă partenerul din relație nu poate să le ofere acest lucru, înseamnă că trebuie să plece cât mai repede din acea relație. Iar faptul că te desparți de partener nu reprezintă un capăt de lume pentru că, undeva, există acea persoană specială care așteaptă să îți ofere tot ce mai bun. Doar știi, C’EST LA VIE!” – ne spun Shanguy.

Videoclipul piesei, chiar dacă abordează un subiect serios, reușește să transmită veselia celor trei artiști. Echipa din spatele videoclipului este una tânără și extrem de talentată, fiind formată din: Quba – director, David Mogan – directorul de imagine, de producția finală ocupându-se Loops Production.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *