full screen background image

Hoți depistați de polițiști, la Liteni

La data de 04.02.2016, ora 01.10, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Liteni, în timp ce desfăşura activităţi de patrulare pe raza oraşului, a observat două persoane care se deplasau dinspre stadion spre centrul localităţii având bagaje voluminoase.

furt

 

În momentul când patrula de poliţie s-a apropiat de cei doi, persoanele au abandonat cele două genţi de voiaj pe care le transportau şi au fugit.

 

 

Procedându-se la urmărirea celor doi, s-a reuşit prinderea şi imobilizarea  unui tânăr de 19 ani, din localitate, celălalt bărbat reuşind să fugă.

 

 

În urma controlului efectuat, în cele două genţi s-au găsit un aparat de curăţat sub presiune şi mai multe scule de tâmplărie în valoare de aproximativ 2.000 lei.

 

 

Acesta a declarat că în noaptea de 03/04.02.2016 a mers împreună cu fratele său, de 18 ani, la locuinţa unui bărbat din localitate, despre care ştiau că locuieşte în municipiul Suceava, au forţat uşa de la garaj şi geamul termopan şi au sustras bunurile arătate mai sus.

 

 

S-a luat legătura telefonic cu persoana vătămată, care s-a deplasat la locul faptei şi a recunoscut bunurile găsite ca fiind sustrase de la locuinţa sa.

 

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind  extinse şi în alte cauze  cu acelaşi mod de operare, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *