full screen background image

AUDIO / IMM premiate și solicitări către Guvern la Gala Oamenilor de Afaceri Suceava

Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România a aniversat 30 ani de activitate, prilej pentre Patronatele IMM –urilor din județul Suceava să organizeze, pe 21 octombrie, o serie de festivități, în prezența președintelui FLORIN JIANU.

La Complexul Balada a avut loc Gala Oamenilor de Afaceri, în cadrul căreia au fost premiate firmele cu cele mai bune rezultate.

Președinta Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din IMM -uri Suceava, LILIANA AGHEORGHICESEI, a declarat că antreprenorii trebuie apreciați cu atât mai mult cu cât au rezistat în vremuri grele, generate de pandemie și de războiului din Ucraina.

 

La rândul său, FLORIN JIANU, a declarat că “România își merită locul în Spațiul Schengen”, în cadrul unei Uniuni Europene unite și solidare.

Totodată, el a făcut apel către Guvern să păstreze o politică economică predictibilă, pentru a nu bulversa activitatea agenților economici.

FLORIN JIANU s-a referit și la creșterea salariului minim pe economie începând cu anul 2023.

La evenimentul găzduit de Complexul Balada din Suceava au participat agenți economici, reprezentanți ai Consiliului Național al IMM -urilor și organizațiilor patronale membre, precum și ai autorităților și instituțiilor publice locale și centrale.

 

 

 

CITESTE SI

Președinta Patronatului Femeilor de Afaceri din IMM Suceava împotriva taxării contractelor part-time

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *