full screen background image

Impact FM Tennis Trophy – Vino să joci tenis cu echipa Impact FM

Radio Impact FM te invită să participi la un eveniment sportiv extrem de interesant: Impact FM Tennis Trophy – mini turneul de tenis ce provoacă ascultătorii Impact FM la mișcare!

itt-725x1024

Ideea mini tuneului de tenis la dublu a venit din dorința de a interacționa și mai mult cu ascultătorii Impact FM din Iași prin mișcare și distracție. Impact FM Tennis Trophy are scopul de a reuni ascultătorii și echipa Impact FM, adresându-se jucătorilor de tenis începători, cu experiență mai puțină de 1 an.

Înscrierea în competiție se poate face printr-un SMS la 0753.100.300, ce trebuie să conțină numele echipei și textul „Tenis” sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Radio Impact FM. Perioada de înscriere este 5 – 16 august 2015. În competiție vor fi înscrise în total opt echipe la dublu, șase fiind formate din ascultătorii Impact FM și două din partea Impact FM. Echipele formate din ascultători vor fi selectate prin tragere la sorți din totalul echipelor ce se vor înscrie.

Participarea este gratuită și aduce numai avantaje! Pe lângă distracția prin mișcare, participanții vor primi și numeroase premii surpriză din partea partenerilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *