full screen background image

Importante avantaje pentru studenții USV

La concursul de admitere din acest an, Universitatea Ştefan cel Mare Suceava propune un număr mai mare de locuri bugetate, repartizate pe cele peste 120 programe de licenţă, masterat, doctorat, post-doctorat și formare continuă.

 

Indiferent de facultatea sau programul de studiu pentru care vor opta, toți bobocii vor primi un laptop și o cartelă SIM cu abonament de date pentru minim 9 luni.

De asemenea, primii 3 studenți înmatriculați cu taxă, la anumite programe de studiu, vor primi pentru primul an de studiu burse de studii speciale, iar peste 30 % dintre viitorii studenți vor primi burse lunare cu valori cuprinse între 600 și 1.100 lei pe lună, timp de un an.

Alte avantaje de a studia la USV includ posibilitatea cazării în cele 6 cămine studențești cu 1.050 locuri, accesul la o infrastructură de studiu care cuprinde 140 laboratoare echipate la standarde europene, oportunitatea de a folosi complexul de nataţie şi kinetoterapie, terenul de sport acoperit, sala de sport, Observatorul astronomic, biblioteca universitară și auditoriumul.

De asemenea, există posibilitatea de a desfăşura practica de specialitate și alte activități academice la Cabana Şipoţel, la baza didacticǎ Gălăneşti şi la Centrul Teritorial de Învăţământ din Vatra Dornei.

Informaţii detaliate despre admitere sunt disponibile pe pagina de net admitere.usv.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *