full screen background image

ÎN PREMIERĂ LA AFTER MORNING! ALEXIA LANSEAZĂ PIESA ”GEMENI ȘI BALANȚĂ”

Alexia lansează clipul noului său single, Gemeni și balanță, o piesă de dragoste despre compatibilitate și dorința de a iubi. Vocea ei suavă este o declarație a pasiunii care este pusă la încercare de nepotrivirea semnelor astrologice. Piesa a fost scrisă de Alex Pelin și produsă de Vlad Lucan.

“Gemeni și balanță este o piesă extrem de diferită, specială și personală. A luat naștere cam în 3-4 ore, dintr-o joacă la studio. Este specială pentru că eu sunt zodia gemeni, cu ascendent în balanță, ascendent pe care l-am aflat total întamplator, după ce am înregistrat piesa. Cool, nu?
Sunt foarte fericită ca am revenit cu o nouă piesa, în care sper să vă regăsiți, mai ales voi, gemenii și balanțele. 🙂 Rezultatul mă încântă foarte tare, am avut parte, din nou, de o echipă deosebită, așa că, le mulțumesc tuturor celor implicați. Mulțumesc că au avut grijă ca GEMENI ȘI BALANȚĂ să sune și să arate în acest fel”, a spus Alexia.

Visurile Alexiei sunt legate de artă, se consideră un copil al muzicii, care își dorește să cânte pe marile scene, iar oamenii să-i cânte piesele și să le simtă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *