full screen background image

Încă un caz de identitate falsă la un conducător auto fără permis

La 06.01.2017, ora 02.30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, care se deplasa pe drumul comunal din comuna Marginea și s-a procedat la urmărirea acestuia, care, după ce a parcurs circa 1 km pe drumul comunal neclasificat, a oprit pe partea dreaptă a drumului, în apropierea unui imobil nelocuit.

 

 

I s-a solicitat conducătorului auto documentele personale și pe cele ale autoturismului, ocazie cu care acesta a declarat verbal că nu are asupra sa niciun document, declinându-şi identitatea ca fiind un tânăr de 26 de ani din comuna Marginea.

 

 

S-a procedat la verificarea datelor în baza de date a Poliției Române, iar conducătorul auto a fost condus la sediul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea, ocazie cu care s-a constatat că  este de fapt un tânăr de 23 de ani, din comuna Marginea, posesor al permisului de conducere categoria B, care figurează în baza de date ca fiind suspendat din 22 noiembrie.

 

 

Conducătorul auto a declarat că inițial a declarat datele de stare civilă ale fratelui său întrucât are permisul de conducere suspendat.

 

 

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui autovehicul de către o persoană care are permisul de conducere suspendat” și „fals privind identitatea”.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *