full screen background image

Incendiu în Câmpulung Moldovenesc

Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

 

incendiu-casa

 

La sosirea echipajelor, ardeau un atelier auto şi un garaj, aparţinând lui J.P., precum şi un al doilea garaj, proprietatea lui H.M., existând pericolul de propagare la anexe, alte garaje aflate în zonă şi la un autoturism parcat în apropiere.

 

 

Au ars aproximativ 50 de metri pătraţi din structura de lemn a atelierului şi garajului, un autoturism aflat în interior, în proporţie de 90%, circa 8 metri cubi cherestea de răşinoase, scule electrice, anvelope auto, 4 litri de vopsea, o prelată de remorcă, instalaţia electrică şi materiale textile.

 

 

S-au degradat o remorcă auto în proporţie de 20%, învelitoarea din tablă pe 80 de metri pătraţi şi o învelitoare din fibră de sticlă pe 30 de metri pătraţi.

 

 

Celui de-al doilea proprietar i-a ars garajul, din lemn, pe 16 metri pătraţi şi s-au degradat învelitoarea din tablă şi azbociment pe 16 metri pătraţi, precum şi cupola şi parbrizul autoturismului din interior.

 

 

Flăcările au afectat şi autoturismul unui al treilea proprietar, H.R., în proprorţie de 35%.

 

 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un conductor electric cu defecţiuni.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *