full screen background image

Incendiu în piața agroalimentară Burdujeni

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, au intervenit noaptea trecută cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la piaţa agroalimentară din cartierul sucevean Burdujeni.

 

 

La sosirea echipajelor, ardeau mai multe tarabe şi acoperişul unui bar, cu pericol de propagare la construcţiile învecinate.

 

 

Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical unui bărbat în vârstă de 56 de ani, care a suferit arsuri minore la nivelul mâinilor.

 

 

Ulterior, acesta a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean, pentru tratament de specialitate.

 

 

Au ars 19 tarabe şi bunuri din interiorul acestora, respectiv ambalaje, legume şi fructe, precum și structura din lemn de la acoperişul barului, pe 110 mp., şi de la o cizmărie, pe 3 mp.

 

 

S-au degradat alte 5 tarabe şi bunuri materiale ale barului ( tâmplărie din PVC, uşi metalice şi bunuri din interior ) şi structura din lemn de la acoperişul cizmăriei.

 

 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la o lumânare tip candelă, lăsată aprinsă şi nesupravegheată.

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *