full screen background image

Incendiu la Siret

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Siret au intervenit cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria numitei P.M., din oraşul Siret.

 

incendiu-casa

La sosirea echipajelor, ardea acoperişul casei de locuit (pe astereală din lemn, cu învelitoare din tablă), existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti.

 

 

Datorită faptului că locuinţa se afla la mai puţin de un kilometru de sediul subunităţii de pompieri, militarii au ajuns imediat şi au localizat flăcările, salvând restul casei şi construcţiile din gospodărie, cu bunurile aferente.

 

 

Au ars acoperişul casei pe 80 de metri pătraţi, aproximativ 20 de metri pătraţi din planşeu şi bunuri casnice depozitate în pod, flăcările au degradat alţi 30 de metri pătraţi din planşeu.

 

 

Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 55 de ani, care a suferit un atac de panică.

 

 

Aceasta a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare.

 

 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *