full screen background image

Incendiu provocat de o lumânare

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vultureşti au intervenit ieri cu 4 autospeciale pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui H.E., din satul Valea Glodului, comuna Vultureşti.

Un echipaj de pompieri intervin in stingerea unui incendiu izbucnit, luni, 25 mai 2009, la o fabrica de mobila din judetul Valcea. Incendiul de la fabrica de mobila din satul Sambotin, comuna valceana Daesti, a fost stins de pompierii militari dupa aproximativ o ora de interventii, iar reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au inceput cercetarile pentru a stabili cauzele izbucnirii focului. ISU VALCEA / MEDIAFAX FOTO

La sosirea echipajelor, ardeau acoperişul casei şi bunuri din interior, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la gospodăria învecinată.

 

 

Au ars acoperişul casei, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment pe 64 de metri pătraţi, bunuri casnice, obiecte de mobilier, materiale textile, electrocasnice şi altele.

 

 

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost flacăra provenită de la o lumânare lăsată aprinsă şi nesupravegheată.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *