full screen background image

Începe admiterea la USV : peste 4.600 de locuri

La Universitatea Ştefan cel Mare Suceava a început astăzi admiterea pentru ciclurile de studii de licenţă şi masterat la toate cele 10 facultăţi, numărul de locuri bugetate și cu taxă fiind de peste 4.600.

Candidații au posibilitatea de a se înscrie atât on-site, în locațiile din campusul USV, cât și on-line, folosind platforma de înscriere disponibilă.

 

USV a instituit protocoale privind dezinfecția spațiilor, urmarea unor circuite intrare-ieșire bine delimitate, monitorizarea temperaturii la intrările în clădirile din campus și adaptarea infrastructurii pentru protecția personalului și a candidaților.

 

Oferta educațională include 9 programe noi de licență și de masterat.

 

În domeniul Științe inginerești, viitorii studenți vor putea opta pentru Echipamente și sisteme medicale, Echipamente și sisteme de comandă și control pentru autovehicule, Științe gastronomice, Energetică și tehnologii informatice și Securitate cibernetică.

 

În domeniul Științe socio-umane, programele nou apărute sunt Resurse umane și Globalizare și diplomație economică.

 

Acestora li se adaugă alte 2 programe care au fost autorizate să funcționeze anterior : Media digitală și Drept penal și criminalistică.

 

Indiferent de facultatea sau programul de studiu pentru care vor opta, toți bobocii vor primi un sprijin material sub forma unui laptop sau a unei tablete, însoţite de o cartelă SIM cu abonament de date cu o durată de valabilitate de 9 luni și cu minimum 50 gigabiți pe lună.

 

În acest sens, universitatea va achiziționa 2.200 laptopuri, 1.300 tablete și 3.500 cartele SIM.

 

Procesul de admitere se desfăşoară în perioada 6 – 15 iulie (fără zilele de sâmbătă și duminică), pentru specializările unde există probe și 6 – 17 iulie (fără zilele de sâmbătă și duminică) pentru specializările unde nu există probe.

 

Pentru a confirma locul ocupat, candidatul declarat admis trebuie să se înmatriculeze cel târziu până pe 29 iulie.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *