full screen background image

Instruire ISU la Carrefour Suceava

 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, în parteneriat cu Carrefour Suceava, desfăşoară până sâmbătă seara o activitate de instruire a cetăţenilor în acordarea primului ajutor medical.

 

 

Activitatea, desfăşurată în contextul Săptămânii Sănătăţii, este o continuare a evenimentului educativ iniţiat de pompierii militari suceveni „Fii pregătit să salvezi o viaţă!”, la care au participat toamna trecută mii de persoane, pe stadionul „Areni”, la atelierele cu teme de acordare a primului ajutor medical.

 

 

Între orele 13 -17, toţi cetăţenii care vor fi în zona de intrare a hypermarketului Carrefour Suceava vor putea beneficia de exerciţii de acordare a primului ajutor medical în cazul fracturilor, plăgilor şi arsurilor.

 

 

De asemenea, se va prezenta suportul vital de bază la adult şi la copil, precum şi efectuarea dezobstrucţiei căilor aeriene la adult, copil şi nou-născut.

 

 

În acelaşi timp, vor rula pe un ecran diferite filme cu tehnici de acordare a primului ajutor medical.

 

 

La această activitate vor participa un echipaj format din patru pompieri militari ( trei paramedici şi un asistent coordonator SMURD ), împreună cu voluntari ai ISU Suceava.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *