full screen background image

Întâlnire cu diaspora la Palatul Administrativ Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur a declarat astăzi la întâlnirea cu membrii diasporei, de la Palatul Administrativ, că se poartă tratative pentru introducerea unor noi curse aeriene spre Barcelona, Bruxelles și Paris.

 

 

El speră ca în acest an numărul pasagerilor să depășească 250 de mii.

 

 

Potrivit lui Flutur, modernizarea aeroportului pe fonduri europene a fost o poveste de succes, dar se impune extinderea aerogării în zona Centrului Economic Bucovina.

 

 

Flutur a spus celor prezenți la deschiderea Lunii diasporei că, dacă situația o va impune, pe aeroport ar putea fi montate containere modulare care să suplinească lipsa spațiilor.

 

 

În cadrul aceleași ședințe, consilierul prezidențial Sandra Pralong l-a felicitat pe Flutur pentru atenția acordată relațiilor cu diaspora.

 

 

Ea a spus că actuala abordare a președintelui Klaus Iohannis prevede că statul se raportează direct la diaspora.

 

 

Pralong a cerut sucevenilor care muncesc în străinătate să rămână activi și implicați în toate acțiunile de promovare a României.

 

 

“Diaspora este un capital extrem de prețios în dezvoltarea statului, așa încât se impune ca atenția față de aceasta să devină prioritate națională” a precizat Pralong.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *