full screen background image

Intervenție cu șenilată și TAF pentru transportul unei femei din Brodina la spital

Joi seară, în Dispeceratul pompierilor militari suceveni s-a solicitat intervenția echipajului SMURD pentru acordarea primului ajutor medical și transportul la spital în cazul unei femei în vârstă de 49 ani, din satul Cunuschi, comuna Brodina.

Deoarece zona în care se află satul este una de munte, izolată, greu accesibilă circulației auto, mai ales pe perioada de iarnă, odată cu ambulanța SMURD, Detașamentul de Pompieri Rădăuți a trimis la fața locului și un echipaj cu autoșenilata Argo 8×8.

 

De asemenea, membrii Comitetului Local pentru Situații de Urgență Brodina au venit în sprijinul pompierilor militari cu un TAF ( transport auto forestier ).

 

După ce a parcurs distanța de aproximativ  60 kilometri, dintre Rădăuți și Cununschi, ambulanța SMURD a rămas în așteptare, iar echipajul vehiculului 8×8, împreună cu TAF-ul, a continuat drumul, de aproximativ 5 kilometri până la locuința victimei.

 

Acolo, pompierii paramedici au monitorizat femeia, care acuza afecțiuni cardiace, după care au transportat-o cu autoșenilata până la locul unde aștepta ambulanța SMURD.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *