full screen background image

Investiţii noi propuse de liberalii suceveni

 

Liberalii suceveni au anunţat, astăzi, că doresc continuarea modernizării şi dezvoltării localităţii, preşedintele organizaţiei municipale – deputatul Ioan Bălan declarând că o prioritate este construirea de noi parcări de reşedinţă.

foto

 

PNL va vota în Consiliul Local pentru construcţia unui nou pod peste râul Suceava, investiţie care să conducă în mod real la fluidizarea traficului.

 

 

Investiţia va fi asigurată printr-o finanţare multianuală, iar noul pod va fi amplasat în zona fostei gropi de gunoi a oraşului şi va avea trei căi de acces dinspre oraş, de pe strada Mirăuţi, de pe strada Apeductului şi de pe strada pe care se află fabrica Denis, urmând ca traficul să fie selectat printr-un sens giratoriu în zona benzinăriei Lukoil.

 

 

Tot la noi investiţii liberalii susţin proiectul pe care l-au propus în urmă cu mai mulţi ani de construire a unei săli de sport polivalente, proiect pentru care a fost adoptat un act normativ de alocare pentru municipiul Suceava a 12 hectare de teren în urma susţinerilor deputaţilor liberali de Suceava.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *