full screen background image

ISU Suceava atenționează în legătură cu respectarea normativelor PSI în noaptea de Înviere

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava reamintește măsurile programate pentru perioada Paștelui pe tema respectării normativelor PSI.

Personalul cleric și monahal a fost informat în legătură cu riscurile care pot apărea la utilizarea unor instalații electrice învechite sau suprasolicitate, iar Primăriile au fost solicitate să asigure o colaborare eficientă pentru informarea populației.

 

În biserici și mănăstiri nu va fi permis accesul credincioşilor peste capacitate, în scopul evitării producerii blocajelor la o eventuală evacuare forţată.

 

Lumânările vor fi aprinse în locuri special destinate, de preferinţă în tăvi metalice umplute cu apă sau nisip şi la distanţă de materiale combustibile.

 

Pe timpul slujbelor religioase, ușile vor rămâne deschise, iar din interior vor fi evacuate covoarele, mochetele, precum și scaunele şi băncile nefixate în pardoseală.

 

Pompierii solicită, de asemenea, evitarea blocării căilor de acces rutier către lăcaşul de cult prin parcarea autoturismelor în curtea interioară sau pe străzile adiacente.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *