full screen background image

Jandarmi la datorie pe pârtia Vatra Dornei

La acest sfârșit de săptămână, 30 de jandarmi împreună cu poliţişti şi lucrători I.S.U. vor acţiona pentru desfăşurarea în bune condiţii a manifestărilor prilejuite de Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei.

 

 

Jandarmii montani vor fi prezenţi pe pârtiile de schi, pe traseele de afluire a participanţilor la manifestări, precum şi în zona în care se organizează spectacole, fiind pregătiţi să ia măsuri în caz de tulburare a ordinii publice sau să intervină în situaţii de accidentări pe pârtie sau de rătăcire a turiştilor pe traseele montane.

 

 

Având în vedere afluenţa mare de public, în special la spectacolele organizate în apropierea pârtiei, Inspectoratul de Jandarmi recomandă participanţilor la manifestări să acorde o atenţie sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare, să evite conflictele de orice natură și să respecte indicaţiile jandarmilor şi poliţiştilor aflaţi în dispozitivul de ordine publică.

 

 

De asemenea, jandarmii recomandă turiştilor să utilizeze un echipament adecvat pentru practicarea schiului şi snowboardului, să nu folosească pe pârtiile ori traseele de schi automobile sau orice alt tip de vehicul şi să nu coboare pe pârtiile de schi utilizând sănii, dispozitive improvizate sau alte materiale.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *