full screen background image

Jandarmi pentru protecția angajaților DSP, la Aeroportul Suceava

Având în vedere afluxul de suceveni care sosesc în țară în aceste zile, dar care – în lipsa unui vaccin anti COVID sau a unui test PCR negativ trebuie supuși carantinării – prefectul ALEXANDRU MOLDOVAN a convocat o ședință operativă, la care au mai participat reprezentanții Aeroportului, Direcției de Sănătate Publică, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Poliției de Frontieră.

 

Chiar și în condițiile unei scheme de personal subdimensionate, s-a reușit ieri, pentru cursa aeriană Londra – Suceava, procesarea operațiunilor într-un timp de aproximativ 50 minute.

Prefectul MOLDOVAN spune că reprezentanții DSP din punctul de triaj “sunt supuși, uneori, unui tratament umilitor, fiind agresați verbal și chiar scuipați de către cetățenii cărora le-a fost impusă măsura carantinării”.

În aceste condiții, s-a luat decizia prezenței permanente în zona triajului a unui echipaj de jandarmi, în scopul descurajării manifestării unui comportament ostil față de salariații DSP.

MOLDOVAN a declarat că nu poate fi de acord sub nicio formă cu manifestările care trec mult peste limita bunului simț, cu atât mai mult cu cât sunt îndreptate împotriva unor funcționari ai statului roman aflați în exercițiul funcțiunii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *