full screen background image

Jocuri și numeroase activități distractive, pe 1 iunie, la Shopping City Suceava

Cu ocazia Zilei Internaționale a copilului, Shopping City Suceava organizează evenimentul „1 IUNIE cu chef de joacă”, eveniment dedicat copiilor dornici de joacă, dar și părinților care vor să le ofere celor mici o zi de neuitat. Programul de joacă cuprinde nenumărate surprize pentru micii participanți și se desfășoară pe parcursul a patru ore, în intervalul 14:30 – 18:30.

Evenimentul va debuta cu un spectacol inedit cu experimente interactive realizate de Mica Mia. În cadrul spectacolului, micii spectatori vor avea ocazia să descopere magia științei, prin intermediul unor experimente captivante și spectaculoase.

Distracția va continua cu nenumărate jocuri și concursuri, alături de animatori și personaje Disney, sesiuni de face painting, unde copiii se vor putea transforma în personajele lor preferate, momente magice cu bule de săpun și baloane modelate. Pentru amintiri de neuitat, participanții mai mici sau mai mari vor avea ocazia să facă fotografii cu mascotele Minnie Mouse, Mickey Mouse și Ursulică cel neastâmpărat.

Ziua de 1 iunie, la Shopping City Suceava, se anunță a fi nu doar distractivă, ci și neașteptat de dulce. O pinata uriașă va îndulci și bucura toți copiii participanți.

Vă așteptăm pe 1 iunie, la Shopping City Suceava, pentru o zi de poveste dedicată celor mai mici membri ai familiei. Intrarea este liberă!

 

 

CITEȘTE ȘI

Expoziție “The Musical Man”, în premieră, la Shopping City Suceava

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *