full screen background image

Johny Romano x JUNO au lansat HIT-ul verii – “PRAF”

Colaborarea neașteptată a lunii mai vine din partea lui Johny Romano și JUNO – PRAF, o piesă care se poate asculta pe toate platformele de streaming.

Scenariul piesei este unul simplu, funny, dar totuși prezent în relațiile romantice actuale: o iubire neîmpărtășită care ajunge să devină obsesie pentru unul dintre parteneri.

Videoclipul piesei îi prezintă pe JUNO și Johnny Romano protagoniști în poveste, iar cei doi par să se completeze în imagine și interpretare.

JUNO mărturisește că “piesa s-a scris practic singură datorită chimiei pe care am avut-o cu fratele Johny și a vibe-ului fresh din studio. Sunt hyped pentru colaborarea asta și sper că o veți simți și voi la fel ca mine.”

Iată ce a spus și Johny Romano despre piesă: ,,Piesa “Praf” imi este foarte dragă, fiind prima piesă în colaborare cu HaHaHa Production.,,

Piesa este o co-producție Hood Famous și HaHaHa Production, muzica este creată de Alexandru Stancu (JUNO), Johny Romano, Serban Cazan, Gabriel Stanoiu, Florin Boka, text scris de Alexandru Stancu (JUNO), Johny Romano, la producție au lucrat Serban Cazan, Gabriel Stanoiu, Florin Boka, iar de video s-a ocupat Cristi Roman.

 

PE ACEEAȘI TEMĂ

JUNO X Raluka – Două inimiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *