full screen background image

La Suceava au luat ființă Federația femeilor de afaceri din regiunea nord-est și Confederația patronatelor femeilor antreprenor

La Suceava au fost constituite Federația femeilor de afaceri din regiunea nord-est și Confederația patronatelor femeilor antreprenor, prima confederație a antreprenoriatului feminin din Romania înființată după perioada interbelică.

Federația este o organizație patronală ale cărei scopuri includ promovarea și sprijinirea intereselor antreprenoriatului feminin în relațiile cu autoritățile și instituțiile publice locale și centrale, cu alte organisme din țară și străinătate, precum și promovarea egalității de șanse în domeniile intreprenorial și patronal.

 

Federația este constituită din patronate ale femeilor de afaceri din regiunea nord-est, printre care și Patronatul femeilor de afaceri din IMM Suceava – membru fondator.

 

Președinta Federației femeilor de afaceri din regiunea nord-est LILIANA AGHEORGHICESEI a menționat că vineri va avea loc la Suceava Gala femeilor antreprenor, cu participarea a peste 300 persoane.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *