full screen background image

Lady Gaga – piesa principală de pe coloana sonoră a noului film Top Gun

Lady Gaga a lansat piesa principală de pe coloana sonoră a noului film Top Gun.

„Hold My Hand este un cântec. Nu m-ar surprinde dacă anul viitor Gaga va câștiga un nou Oscar pentru Cel mai bun cântec”, a dezvăluit o persoană din cercul cântăreței pentru The Sun.

Lady Gaga, posesoare a Globului de Aur a fost nominalizată la Oscar de două ori, câștigându-l în 2019 cu piesa Shallow de pe coloana sonoră a filmului „A Star is Born”.

„Hold My Hand”, care se va regăsi pe coloana sonoră a „Top Gun: Maverick”, cu Tom Cruise în rolul principal.

Le sunt foarte recunoscătoare lui Tom Cruise, Hans Zimmer și regizorului Joseph Kosinski pentru această oportunitate, a fost o experiență frumoasă să lucrez cu ei.

Eu, BloodPop, Ben Rice și toți ceilalți care am lucrat la piesă suntem atât de încântați să o împărtășim cu voi. Acest cântec este o scrisoare de dragoste către lume în timpul și după o perioadă foarte grea. Am vrut să auziți acest cântec de atâta timp. Și sunt atât de încântată să vi-l ofer. „Ține-mă de mână.”

Tom Cruise va fi celebrat cu o retrospectivă a carierei sale de 40 de ani, în luna mai, la Festivalul de Film de la Cannes, unde va fi lansat și mult așteptatul „Top Gun: Maverick”. Actorul va fi prezent la Palais des Festivals, pe 18 mai, la evenimentul tribut, în plus va urca pe scenă pentru o discuție găzduită de jurnalistul Didier Allouch, notează Yahoo Entertainment.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *