full screen background image

Lauv a lansat piesa “Kids Are Born Stars”

Lauv a lansat piesa “Kids Are Born Stars”, cel de-al treilea single de pe cel de-al doilea album al lui Lauv, „All 4 Nothing”, care urmează să fie lansat pe 5 august.
Noul videoclip a avut premiera pe MTV Live, MTVU, precum și pe panourile publicitare Paramount Times Square, iar Lauv a fost, de asemenea, prezentat pe lista de redare New Music Daily de pe Apple Music.

„Kids Are Born Stars” urmează lansările anterioare ale cântecului „26” și uimitoarea piesă „All 4 Nothing (I’m So In Love)”, care este în prezent locul 22 în Top 40 Radio.

Regizat de Hannah Lux Davis (Ariana Grande, Doja Cat), Lauv se întâlnește și se conectează cu eul său mai tânăr în noul videoclip.

„Când am început să fac acest album, făceam multă meditație, iar acest cântec a însemnat că am revenit în contact cu mine din clasa a VIII-a și i-am oferit o mică doză de încredere pentru că Domnul știe că ar fi avut nevoie de el. Ca adult, mi-am pierdut și eu legătura cu sentimentul de încredere și să fac acest cântec și întregul album m-au ajutat să revin în contact cu persoana care sunt cu adevărat,” a declarat Lauv.

 

PE ACEEAȘI TEMĂ

INNA – 10 miliarde de vizualizări și stream-uri

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *