full screen background image

“Les choristes” la Biroul Francez din Suceava

Biroul Francez din Suceava anunță reînceperea activităților săptămânale dedicate francofonilor și francofililor suceveni, miercuri, 15 februarie, ora 18:00.

 

 

Programul evenimentelor debutează cu proiecția filmului “Les choristes” și va continua pe parcursul întregului semestru școlar cu dezbateri, conferințe, audiții de muzică franceză, expoziții tematice, momente artistice.

 

 

Nu vor lipsi acțiuni dedicate Zilei Internaționale a Francofoniei, Zilei Europei și activități prilejuite de desfășurarea la Suceava a Adunării Internaționale a coordonatorilor concursului “Mathématiques sans frontiers”.

 

 

Și în acest an, evenimentele organizate în cadrul Biroului Francez se realizează cu sprijinul Consiliului Județean, sub coordonarea prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu și a prof. Tamara Sabin, în colaborare cu Inspectoratul Școlar.

 

 

Filmul propus pentru această săptămână, “Les Choristes”, este regizat de Christophe Barratier și are în palmaresul său 2 nominalizări la premiile Oscar, un premiu la Globurile de Aur şi 2 nominalizări la premiile Academiei Europene de Film.

 

 

Intrarea este liberă.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *