full screen background image

Lexus, în valoare de 40.000 de euro, căutat de autoritățile din Italia, descoperit la P.T.F. Siret

La PTF Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul ucrainean Ivan. H., 35 ani, care conducea un autoturism Lexus NX, cu numere de înmatriculare ucrainene.

 

 

Bărbatul a prezentat la control, pe lângă documentele de călătorie personale, un certificat de înmatriculare pentru autoturismul pe care îl conducea, iar în urma verificării s-a constatat că acesta nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind  fals.

 

 

Poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului şi au observat, sub scaunul din partea dreaptă față, o plăcuță aplicată artizanal ce acoperea seria de șasiu originală a mașinii.

 

 

Totodată, în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind ,,bun căutat pentru confiscare’’, alertă introdusă de către autorităţile din Italia.

 

 

S-a întocmit lucrare penală pentru tăinuire, uz de fals și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

 

 

Autovehiculul în valoare de 40.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza