full screen background image

Lidia Buble – Sub Apă (piesă și videoclip)

Lidia Buble continuă seria de surprize pentru bublișorii ei și lansează “Sub apă”, cel mai nou single al ei. Cu un videoclip parcă desprins din filmele hollywoodiene, în regia lui Ionuț Trandafir (TrandaFilm) și un concept realizat de Răzvan Simion, cântăreața sparge orice tipar, în materie de producții video.

Piesa a fost compusă și produsă de Epiq Records, echipa alături de care Lidia a lucrat și pentru hit-urile “Cămașa” și “Sărut mâna, mamă”. Versurile piesei vorbesc despre o ceartă între doi îndrăgostiți, un adevărat război dus într-o relație de iubire, așa că mulți dintre admiratorii cântăreței se vor regăsi în emoționanta poveste.

Pentru filmări, artista a avut nevoie de lecții de înot pentru a putea înota cu ochii deschiși, dar și pentru a-și ține respirația fără a-și folosi mâinile. În plus, echipa de filmare a improvizat sub apă o casă întreagă, iar rolul surpriză i-a aparținut chiar iubitului artistei, Răzvan Simion.

“Sub apă” precede albumul mult așteptat pe care Lidia Buble îl va lansa în toamna acestui an.

“‘Sub apă’ este o piesă ce începe încet, încet, să închidă cercul pe care am început să-l ‘desenez’, împreună cu echipa mea, Epiq Records, încă de anul trecut, de la ‘Cămașa’. Totul va fi gata în toamnă, când lansez albumul pe care mi l-am dorit atât de mult. Fiecare cântec vorbește, într-o mare masură, și despre mine, iar ‘Sub Apă’ este locul în care pot spune că îmi găsesc refugiul. Sunt absolut convinsă că toți cei ce ascultă piesa și au o relație de dragoste, își caută momente și locuri, unde să fie doar ei cu gândurile lor. Eu am ales varianta “SUB APĂ”! Ceea ce veți vedea în videoclipul și piesa lansate, se datorează unei mari echipe, cu care am colaborat cu mare drag și căreia îi sunt profund recunoscătoare, pentru rezultatul superb!”, spune Lidia Buble.

Hit to be?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *