full screen background image

Livin’ la vida loca cu Otilia – Oh Na Na!

În momentul în care spunem ”vară” ne gândim la toate aventurile de pe plajă, amintirile nou create alături de prietenii noștri și toate nebuniile pe care am reușit să le facem în doar câteva luni. Vara pare cel mai potrivit anotimp pentru a fi în mood-ul de  Livin’ la vida loca, iar noua piesă a Otiliei ne îndeamnă întocmai către acest lucru – să ne trăim cât mai intens viața, mai ales în aceste momente în care ne putem bucura de zile mai lungi și călduroase.

Viața poate fi frumoasă, chiar și fără a iubi pe cineva. Dragostea este doar o parte din fericirea fiecăruia dintre noi, iar cel mai sănătos este ca bucuria noastră să nu depindă de altcineva. Iar, când vara este încă în desfășurare, parcă o relație complicată nu este tocmai ceea ce ne dorim.

Oh Na Na este o piesă care, cu siguranță, se va potrivi vibe-ului de vară. Îmi doresc ca cei care îmi ascultă muzica să fie mereu fericiți. Să nu își pună bazele bucuriei lor într-o persoană sau într-o rutină care, într-o zi, poate dispărea.

Oh Na Na este despre fericirea de a trăi fiecare moment în cel mai intens mod, despre conceptul de livin’ la vida loca. Ceea ce nu trăim nu se mai întoarce și, de aceea, vă îndemn pe toți să vă bucurați de prezent și de ceea ce vi se oferă în fiecare zi.”, spune Otilia.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *