full screen background image

Luna Iubirii continuă cu noi premii, la Impact FM!

Campania prin intermediul căreia Impact FM a declarat luna februarie ca fiind luna iubirii continuă!

Dacă de Valentine’s Day am oferit o cină romantică pentru doi îndrăgostiți, într-un cadru special, iată că de Dragobete avem alte suprize!

Pentru că ne place să iubim și românește, Impact FM  în parteneriat cu Domeniul Cailor – Caii Bucovinei și Hotel Silva din Vatra Dornei ți-au pregătit momente unice, într-un cadru autentic, de poveste, chiar la Vatra Dornei!

Tot ce trebuie să faci este să trimiți un SMS cu textul „Dragobete la Domeniu”, la numărul de telefon 0749.21.21.21 și, în data de 23 februarie, noi îți vom da de veste dacă, de Dragobete, adică o zi mai târziu, mergi la Vatra Dornei pentru a te bucura de tot ceea ce are de oferit frumoasa stațiune turistică. Poți câștiga o plimbare cu trăsura albă de nunți la Domeniul Cailor – Caii Bucovinei și o noapte de cazare la hotel Silva din Vatra Dornei, pentru tine și perechea ta!

Ca să te încurajăm și mai mult, află că prietenii noștri de la Domeniul Cailor – Caii Bucovinei, te așteaptă să pătrunzi într-o lume a frumuseții, a puterii și a blândeții, alături de o pereche unică de frizieni, Peter și Viky. De asemenea, Hotelul Silva din Vatra Dornei este situat în centrul orașului Vatra Dornei, în imediata apropiere a Gării Vatra Dornei Băi și la câteva minute de cele mai importante atracții turistice, inclusiv de pârtiile de schi.

Îți oferim astfel posibilitatea să transformi ziua de Dragobete într-o ocazie unică de a-ți demonstra iubirea. Pentru că la Impact FM, toată luna februarie este luna iubirii.

 

Mecanism concurs: câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, dintre persoanele care au trimis SMS cu textul compet, în ziua de 23 Februarie 2018, în cadrul matinalului “Dis de dimineață”, între orele 09.00 și 10.00.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *