full screen background image

Spectacol cu Marian Râlea, Magicianul Poveștilor, la Shopping City Suceava

Magicianul Poveștilor, Marian Râlea, revine la Shopping City Suceava. Pe 14 octombrie, începând cu ora 18:00,  în zona de food a centrului comercial, va avea loc un spectacol magic, desprins din lumea poveștilor. 

Fundația  Abracadabra și magicianul Marian Râlea vă invită să porniți pe Drumul lui Făt-Frumos, în cadrul unui spectacol inspirat din basmele românilor, mitologia populară românească, tradiții și folclor local.

Dedicat în special copiilor, spectacolul promovează învățarea și distracția prin jocul de rol și teatru.

În mod miraculos, cei mici vor deveni eroi de poveste, vor întâlni Zmei, Vrăjitoare  și chiar pe Muma Pădurii.

Pe tot parcursul spectacolului, vor avea parte de o adevărată aventură, în încercarea de a o salva pe fata Genarului, dar și  de multe alte peripeții atunci când trec pe tărâmul Scorpiei și al Gheonoaiei, ajungând în cele din urmă și în țara Tinereții fără Bătrânețe și a Vieții fără de Moarte.

Cu doar câteva elemente de recuzită, copiii vor da frâu liber imaginației și se vor transforma în adevărați eroi de poveste.

Accesul la spectacol este gratuit, în limita locurilor disponibile! Locurile se ocupă în ordinea sosirii.

Activitatea este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani. Evenimentul va avea loc în zona de food a centrului comercial Shopping City Suceava, începând cu ora 18:00.

La final, participanții vor avea ocazia să facă fotografii cu Marian Râlea, magicianul care a bucurat copilăria multor generații de spectatori.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Târg de activități extrașcolare la Shopping City Suceava

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA!

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *