full screen background image

Mandinga a lansat “Arquitectura”

Ritmuri caliente, versuri ce-ți rămân întipărite în minte, mult dans și două voci exotice. Așa se prezintă cel mai nou single lansat de Mandinga. Dacă anul trecut, Barbara Isasi și Nino ne cântau “Besame”, acum cei doi ne îndeamnă la dans cu “Arquitectura”.

Clipul regizat de Alex Volintiru pune în scenă jocul provocator dintre doi îndrăgostiți, în care imaginația și fantezia se împletesc cu realitatea.

“Mă bucur foarte mult că lansăm «Arquitectura» ! Este mai mult în direcția în care vrem să mergem de acum încolo, are un vibe fresh, urban latin, aș putea spune, și sperăm că oamenilor le va plăcea și vor simți piesa așa cum simțim și noi. Povestea «Arquitectura» este despre un joc în trei, între Nino, Aysha și mine. Mi se pare foarte interesant cum o noapte poate începe într-un fel și se poate încheia într-un mod total diferit. Sunt o fană a “neașteptatului”. La filmări ne-am și distrat. A fost prima oară pentru mine când am avut o coregrafie într-un clip. Mi-a plăcut foarte mult, mai ales că iubesc să dansez. Am avut o echipă grozavă care s-a implicat foarte mult și vreau să le mulțumesc tuturor. Deja lucrăm la urmatoarele noastre piese… So, stay tuned!”, declara Barbara, solista trupei Mandinga.

“Arquitectura” este cea de-a treia piesă pe care trupa o cântă alături de Barbara Isasi. Până în prezent, Mandinga a lansat piese precum “Besame”,“Aventura” (ft. Erik), “Bling” (Ft. Muneer), “Hello” (Ft. Fly Project), “La vita e bella”, “Când va fi mai rău (așa să ne fie)” (Ft. Shift), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizări.

Cum ți se pare “Arquitectura”?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *