full screen background image

Mandinga lansează cel mai „Provocador” single de până acum

Cei de la Mandinga te provoacă să asculți cel mai nou single al lor! Una dintre cele mai exotice trupe din țară lansează „Provocador”, o piesă senzuală, cu ritmuri latino și un videoclip incitant, filmat pe străzile Cubei.

„«Provocador» este a doua piesă la care am filmat videoclipul în Cuba și ne bucurăm foarte tare că am putut să profităm de acel paradis. Piesa e diferită, e mult mai exotică și aduce exact vibe-ul latino. «Provocador» este despre tentație, flirt și jocul dintre două persoane”, declara Barbara Isasi, solista trupei.

Și pentru că mereu se distrează împreună în orice moment, cei de la Mandinga au reușit să se relaxeze în Cuba. „Ca de obicei, să lucrez cu băieții din trupă e super funny! Ne-am înțeles foarte bine și deși eu nu am putut să stau mai mult de trei zile în Cuba, mă bucură mult că a ieșit un proiect foarte frumos. Mulțumim lui Alex Volintiru, regizorul videoclipului, pentru că a înțeles perfect ce vrem să transmitem cu «Provocador», dar și Arrianei Moon, pentru styling. Mulțumim mult Cat Music pentru susținerea constantă și Nomad Music pentru piesă, care ne-a plăcut din prima”, adăuga Barbara.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *