full screen background image

Manifestări în Luna diasporei în județul Suceava

Consiliului Județean Suceava organizează manifestări în Luna diasporei dedicate localnicilor care muncesc în străinătate și se întorc acasă în concediu.

 

 

Pe 1 august la ora 12 este programată o întâlnire de lucru la sediul Palatului Administrativ, între 4 și 6 august Muzeul Satului Bucovinean va găzdui târgul meșterilor populari, iar pe 6 august va fi sărbătorit hramul mănăstirii Sucevița.

 

 

La Biblioteca Județeană se va desfășura pe 10 august evenimentul Copiii românilor din diasporă, pe 11 august la cinema Modern programul cultural Mereu împreună – părinții mei sunt cei mai buni, iar între 13 și 15 august festivalul păstrăvului la Ciocănești.

 

 

La Muzeul de Istorie Suceava va fi deschisă pe 14 august expoziția Ștefan cel Mare din istorie în veșnicie, în aceeași perioadă se va desfășura acțiunea Pelerin în Bucovina la Hagigadar, Cacica și Putna, după care va urma festivalul medieval de la Suceava, între 17 și 20 august.

 

 

Luna diasporei se va încheia cu festivalul Bucovina Rock Castle, între 24 și 26 august și mitingul aviatic Suceava Air Show pe 26 august.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *