full screen background image

Măștile de protecție redevin obligatorii în spațiile deschise din municipiul Suceava

În municipiul Suceava incidența coronavirusului este de 2,504 la mia de locuitori, ceea ce înseamnă, potrivit analizei DSP Suceava, că până la scenariul roșu mai sunt 61 cazuri.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, azi, purtarea măștii de protecție obligatorie pentru persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise din municipiul Suceava, indiferent de tipul sau natura acestora, începând cu 17 octombrie ora 8:00.

Aceeași regulă se aplică în Siret și Fundu Moldovei, acolo unde este interzisă activitatea cinematografelor și instituțiilor de spectacole sau concerte.

Organizarea și desfășurare activităților în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole sau concerte este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului în Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți, Berchișești, Mănăstirea Humorului și Mitocu Dragomirnei.

Activitatea restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor este interzisă în Siret și Fundu Moldovei.

Activitatea restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor este permisă fără a se depăși 30% a  din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 6.00-23.00, în Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți, Berchișești, Mănăstirea Humorului, Mitocu Dragomirnei.

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități în Siret și Fundu Moldovei.

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare este permisă fără a se depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 6.00-23.00, în Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți, Berchișești, Mănăstirea Humorului, Mitocu Dragomirnei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *