full screen background image

Măsuri ale jandarmilor suceveni pentru păstrarea ordinii la slujbele religioase de Bobotează

Jandarmii suceveni vor asigura ordinea publică la manifestările religioase organizate cu ocazia sărbătoririi Botezului Domnului, la care se preconizează participarea unui număr mare de credincioși.

 

 

Pe timpul desfăşurării manifestărilor religioase, Inspectoratul de Jandarmi Suceava va acţiona cu un efectiv de 50 de jandarmi în zona Catedralei Adormirea Maicii Domnului, a Mănăstirii Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava, a bisericii Sfântul Apostol Andrei din Suceava şi la alte 7 lăcaşuri de cult din judeţ în care funcţionează structuri de jandarmerie.

 

 

Totodată, jandarmii vor acţiona pentru protecţia participanţilor, precum și pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convețuire socială.

 

 

Jandarmeria recomandă participanților la aceste manifestări să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, să solicite sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv în situația în care este necesară intervenția acestora, să respecte indicațiile forțelor de ordine și să aștepte cu răbdare împărțirea apei sfințite, fără a crea dezordine.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *