full screen background image

Măsuri de creștere a eficienței la Serviciul Înmatriculări Auto Suceava

Prefectul de Suceava Mirela Adomnicăi a dispus măsuri de eficientizare a activității  la ghișeele de înmatriculări autovehicule și  autorizări  provizorii de circulație.

 

 

Potrivit unui comunicat, începând cu data de 4 decembrie, numărul de rezervări online pentru înmatriculări definitive se va mări de la 97 la 156, repartizate egal la cele două ghișee.

 

 

Fiecare operațiune se va derula  la interval de 5 minute în zilele de luni, marți, miercuri și joi, între orele 8-15.

 

 

În ziua de vineri, între orele 8,30-14, vor fi 132 de rezervări online, câte 66 la fiecare ghișeu.

 

 

Începând cu aceeași dată, în ziua de miercuri, între orele 15-18 vor fi efectuate rezervări numai pentru persoanele juridice, fiind alocate câte 5 minute pentru fiecare din cele 72 de operațiuni de programare, la cele două ghișee.

 

 

Persoanele care și-au făcut deja rezervări pentru lunile ianuarie și februarie 2018 sunt rugate să urmărească site-ul Instituției Prefectului, deoarece vor fi reprogramate automat.

 

 

În cazul în care nu sunt de acord cu data reprogramată, pot anula rezervarea și se pot reprograma la o dată disponibilă.

 

 

În ce privește activitatea de autorizare provizorie, rămân 97 de rezervări zilnic, având în vedere că autorizațiile de circulație provizorie sunt valabile pe o perioadă de 90 de zile.

 

 

Tot de pe 4 decembrie, nu vor mai fi soluționate cererile persoanelor care au făcut rezervări pe serii de sașiu greșite, incomplete sau inexistente.

 

 

Acest lucru va fi verificat de către personalul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi desemnat să asigure ordinea la intrarea la ghișeele serviciului, care nu va mai permite accesul  în sala ghișeelor pentru  persoanele  care se încadrează în aceste situații.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *