full screen background image

Măsuri drastice anti-COVID în municipiul Suceava și alte 8 localități din județ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a hotărât astăzi că activitatea restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, se suspendă începând cu data de 10 octombrie ora 8 în Suceava, Siret, Bălcăuți, Calafindești, Fundu Moldovei, Grănicești, Ipotești, Pojorâta și Todirești.

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare se suspendă începând cu data de 10 octombrie ora 8 în Suceava, Siret, Bălcăuți, Calafindești, Fundu Moldovei, Grănicești, Ipotești, Pojorâta și Todirești, cu excepția activităților pe care le desfăşoară pentru clienți cazați în aceste unități de cazare.

Activitatea cinematografelor, instituțiilor de spectacole şi concerte se suspendă începând cu aceeași dată în interiorul clădirilor în Suceava, Siret, Bălcăuți, Calafindești, Fundu Moldovei, Grănicești, Ipotești, Pojorâta și Todirești.

În intervalul orar 7:45 – 20:30, de luni până vineri, în toate spațiile publice deschise aflate pe o rază de 50 metri în jurul unităților de învâțâmânt din aceleași localități purtarea măștilor de protecție este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

Activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, cu excepția pariurilor și loteriilor unde se eliberează bilet, se suspendă de asemenea în localitățile amintite.

Primăria Suceava va suplimenta numărul mijloacelor de transport în comun cu 20 autobuze, în vederea evitării supraaglomentării persoanelor în interiorul acestora, respectiv pentru asigurarea normelor de distanțare socială.

Săptămâna viitoare vor funcționa în scenariul roșu Clubul Copiilor, Colegiul Tehnic Lațcu Vodă, Școala Gimnazială Petru Mușat din Siret, Școala Gimnazială Calafindești,  Școala Gimnazială Luca Arbore, Școala Gimnazială Bălcăuți, Școala Gimnazială Alexandru Ioan  Cuza Fălticeni, Școala Gimnazială Pojorâta, Școala Gimnazială nr. 1 Suceava și Școala Gimnazială nr. 2 Vatra Dornei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *