full screen background image

Măsuri drastice anti-COVID la Vatra Dornei și Cacica

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a decis – având în vedere creșterea ratei de infectări cu coronavirus – suspendarea de maine ora 8 a activității restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, în Vatra Dornei și Cacica.

Și activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare se suspendă, cu excepția activităților pe care le desfăşoară pentru clienți cazați în aceste unități de cazare.

De asemenea, se suspendă activitatea cinematografelor, instituțiilor de spectacole şi concerte, precum și a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, cu excepția pariurilor și loteriilor unde se eliberează bilet.

În intervalul orar 7:45 – 20:30, de luni până vineri, în toate spațiile publice deschise aflate pe o rază de 50 metri în jurul unităților de învățământ din Vatra Dornei și Cacica purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a mai decis funcționarea pe scenariu roșu a Colegiului de Artă Ciprian Porumbescu Suceava și a Școlilor Gimnaziale Todirești și Fundu Moldovei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *