full screen background image

Materiale de construcție nefolosite din 2008 repartizate către 11 Primării din județul Suceava

Comitetul pentru Situații de Urgență Suceava,  reunit  azi în ședință extraordinară, a aprobat lista privind repartizarea cantităților de materiale ( var și ciment ) primite ca ajutoare umanitare în 2008.

În cadrul ședinței anterioare, pe baza buletinului prezentat de Inspectoratul de Stat în Construcții, s-a constatat că cimentul nu mai poate fi folosit conform destinației inițiale, pentru intervenții în urma inundațiilor.

 

 

11 Primării au solicitat diverse cantități de var și ciment, în total fiind constatată o nevoie de  168 tone ciment și 9,5 tone var, peste cantitatea aflată în stoc.

 

Repartizarea s-a stabilit pe baza unor criterii de prioritizare : respectarea destinației recomandate și în funcție de distanța față de locul de depozitare.

 

Cele 11 Primării către care vor fi repartizate materialele sunt Frătăuții Vechi, Hânțești, Stulpicani, Fălticeni, Putna, Zamostea, Bălăceana, Frumosu, Moldovița, Adâncata și Frasin.

 

Materialele respective  sunt depozitate la Inspectoratul Poliției de Frontieră Suceava,  la Detașamentul de Pompieri Rădăuți și la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *