full screen background image

Matinal la înălțime – Comandantul Andrei Gabriel la Dis De Dimineață

Recunoaștem că ne place să începem săptămânile la înălțime, dar astăzi chiar ne-am întrecut pe noi înșine. Cu ajutorul invitatului din această dimineață, bineînțeles. Alături de Alina și Petre, la „Dis de Dimineață” a fost prezent comandanul Andrei Gabriel din cadrul Aeroclubului Teritorial „Grigore Baștan” Suceava, instructor de parașutism și, evident, pasionat al înălțimilor care nu îți oferă posibilitatea de a ține picioarele pe sol.

Am povestit despre înscrierile care au loc în această perioadă la Aeroclubul României, pentru cursurile de planorism și parașutism. Desigur, nu ne-am putut stăpâni curiozitatea în legătură cu tipurile de pregătire necesare, înălțimi, noutăți tehnice și situații limită – toate parte a experienței de zbor.

„Eu am două birouri. Unul la sediu și unul la 3000 de metri. Mă găsiți la ambele” spune cu zâmbetul pe buze Andrei Gabriel. Întreaga discuție încărcată de pasiune din această dimineață este aici:

Iar în cazul în care ai nevoie de informații suplimentare, le găsești pe rețelele de socializare și la numerele de telefon puse la dispoziție de organizatori.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *