full screen background image

Matteo și Gabriel Cotabiță au filmat videoclipul piesei “Ce zi liniștită”

news-picture-1

Matteo și Gabriel Cotabiță au filmat videoclipul piesei “Ce zi liniștită”, o coproducție Roton Music / MediaPro Music. Melodia la care cei doi artiști au început să lucreze încă din toamna anului trecut a fost finalizată chiar cu puțin timp înainte să intervină problemele de sănătate ale lui Gabriel Cotabița.

Dragostea de viață, bucuria cu care trebuie întâmpinată fiecare nouă clipă și relaxarea cu care poți trece chiar și peste momentele mai dificile fac parte din mesajul piesei “Ce zi liniștită”. “Avem un dar atât de frumos dat de la Dumnezeu, viața, încât e păcat s-o trăim cu tensiune”, spune Matteo. “Piesa are o stare foarte calmă, pentru că am fost foarte relaxat când am gîndit-o. Și, mai tarziu, Gabi mi-a împărtășit starea când am lucrat la ea. Mesajul de după versuri este să fii relaxat și fără griji, pentru că, din proprie experiență, stresul și încordarea nu te ajută în rezolvarea niciunei probleme, iți ocupă prea mult spațiu de gândire!”, mai spune artistul.

Matteo a fost cel care l-a invitat pe Gabriel Cotabiță să colaboreze cu el pentru “Ce zi liniștită”, iar înregistrarea care a avut loc acum câteva luni a fost o experiență memorabilă pentru Matteo: “Am lucrat de parcă eram colegi de studio de ani de zile, dar am învățat enorm de la el. Are o experiență în domeniul muzical de invidiat!”

“Am rămas uluit cât de repede a putut să-și revină! Câtă dragoste de viață să ai încât să revii la normal după astfel de probleme…să fii ca nou!”, e de părere Matteo. Videoclipul “Ce zi liniștită”, regizat de Bogdan Daragiu, îi proiectează pe cei doi artiști atât în ziua de astăzi, cât și pe vremea în care erau copii, într-o lume fără constrângeri, fără probleme de rezolvat la ore fixe și fără norme sociale, o lume a inocenței copilariei.

O prezență pe care publicul o va recunoaște cu ușurință în videoclipul “Ce zi linistită” este Andreea Esca: “Am vrut amândoi să ieșim din tiparele clasice cu această piesă. Andreea este probabil cea mai recognoscibila și caldă voce a Romaniei care transmite si foarte mult optimism. Se potrivește perfect cu o zi liniștită!”, mai spune Matteo.

 

Muzica: Matei – Anton Vasiliu, Gabriel Cotabiță, Nicolae Stan, Radu Baisan

Text: Matei-Anton Vasiliu, Gabriel Cotabiță
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *