full screen background image

Microbuz asamblat din piese provenite de la autoturisme căutate în Italia și Germania, descoperit la P.T.F. Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat un cetățean ucrainean, care conducea un  microbuz asamblat din piese provenite de la două autoturisme căutate de autoritățile din Italia și Germania.

 

 

In data de 15 februarie, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul ucrainean Mykola H., în vârstă de 32 ani, care conducea un microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.

 

 

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la mijlocul de transport, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că microbuzul este asamblat din piese ce provin de la două autoturisme, care figurau în baza de date ca fiind ,,bunuri căutate pentru confiscare”, alerte introduse de către autoritățile din Italia și Germania.

 

 

În urma celor constatate, cetățeanul ucrainean este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar microbuzul, în valoare de aproximativ 58.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Siret în vederea continuării cercetărilor.

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.