full screen background image

VIDEO / “Mileuri și Bibelouri” de la Maximilian

Maximilian lansează “Mileuri și Bibelouri”!

Piesa este în colaborare cu Cașalot Sound și Sprint Music, Maximilian aduce în atenția iubitorilor de muzică o piesă veselă în care cu siguranță se vor regăsi mulți.

Vremurile s-au schimbat, timpul s-a “micșorat” iar întâlnirile cu oamenii dragi sunt tot mai greu de realizat în ultima perioadă când totul se întâmplă pe repede înainte. Binecunoscutul rapper a compus astfel o declarație de dragoste pentru care are realizat un videoclip stop-motion. E drept că a durat destul de mult până când a ieșit clipul, dar artistul e de părere că a meritat așteptarea.

“Melodia reprezintă declarația mea de dragoste și dor pentru oamenii care mi-au marcat existența de-a lungul timpului, dar cu care mă văd sau aud rar spre deloc zilele astea. De când am scris-o mi-am dorit să îi fac un clip stop-motion și am reușit asta cu ajutorul Fose Cartoons (Adrian Carciova aka Tony Baboon), ajutor pentru care îi mulțumesc din inimă. S-a muncit la clip aproximativ 2 luni, dar am savurat fiecare clipă. Eu, cel puțin. Adrian, care a dus tot greul, de altfel, s-ar putea să nu fie de aceeași părere”, ne-a declarat Maximilian, nerăbdător să lanseze cât mai repede piesa așteptată de mulți și mai ales de el, “Mileuri și Bibelouri”!

 

 

 

CITEȘTE ȘI

RAREȘ, THEO ROSE ȘI DOMINO ÎȘI DAU ÎNTÂLNIRE ,,SÂMBĂTĂ SEARĂ”

 

DĂ-NE FOLLOW PE INSTA ȘI FACEBOOK!

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *