full screen background image

Mirela Adomnicăi, la After Morning

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava organizează joi, 20 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

mirela-adomnicai
Evenimentul, la care sunt aşteptaţi tinerii în căutarea unui serviciu, va începe de la ora 10.00, la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, Corpul E, dar şi în localităţile Fălticeni, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc, la agenţiile locale ale AJOFM.

Prezentă în studio-ul de Impact, Mirela Adomnicăi, director executiv al AJOFM, a punctat câteva detalii în legătură cu acest eveniment.

„Grupul țintă al evenimentului este constituit din tinerii absolvenți, dar, la Bursă se poate prezenta orice personă care se află în căutarea unui loc de muncă”, a spus invitata Luisei la After Morning.

De asemenea, Mirela Adomnicăi a subliniat importanța prezentării tinerilor la Bursă și din prisma dobândirii unei prime experiențe a unui interviu cu un angajator.

„Important e să aibă un C.V. pregătit, o ținută corespunzătoare, pentru că au mai fost tineri care s-au prezentat la Bursă în pantaloni scurți și în maieu.”

Așadar, pune-ți la punct C.V.-ul, pregătește-ți ținuta și atitudinea corespunzătoare și…multă baftă!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *