full screen background image

Municipiul Rădăuți în scenariul roșu COVID

Municipiul Rădăuți a intrat în scenariul roșu COVID până pe 21 decembrie, după ce rata infectărilor a ajuns la 3,63 la 1.000 locuitori.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a interzis activitatea în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole sau concerte, barurilor, cluburilor și discotecilor.

Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unităţi, în intervalul orar 6 – 23.

Pentru operatorii economici se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.

Prepararea, comercializarea şi consumul produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice sunt permise în spaţiile special destinate dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea unei distanțe de minim 2 metri între mese și participarea a maxim 6 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *