full screen background image

Expoziție de jucării la Shopping City Suceava

Muzeul jucăriilor – în perioada 27 mai – 19 iunie, Shopping City Suceava găzduiește o expoziție inedită,  dedicată copilăriei de altădată.

Peste 500 de jucării de colecție, fabricate în România sau în alte țări, între anii 1930 – 1980, vor fi expuse la Shopping City Suceava, în cadrul unui eveniment potrivit pentru toate vârstele, o istorie a jucăriilor și un prilej pentru generația actuală de a descoperi farmecul copilăriei de altădată.

Adunate de-a lungul timpului de Asociația Muzeul Jucăriilor din București, numeroasele jucării oferă vizitatorilor o veritabilă călătorie în timp.

Fiecare jucărie reunită în „Muzeul jucăriilor” are propria ei poveste și poartă, până în zilele noastre, emoția, bucuria, speranța și visurile împlinite ale copiilor din mai multe generații.

Creată la inițiativa unui grup de entuziaști, pasionați și păstrători ai propriilor jucării, încă din anii ’60, Asociația Muzeul Jucăriilor a adunat, de-a lungul a patru decenii, nenumărate jucării.

Mașinuțe, autobuze, trenulețe, avioane, păpuși, jocuri interactive, jucării din lemn sau plastic, jucării mecanice și multe altele.

Cu certitudine, toate vor stârni curiozitatea celor mici și vor trezi amintiri și emoții în rândul părinților și bunicilor a căror copilărie a fost marcată de prezența sau, în unele cazuri, chiar de absența minunatelor jucării.

Accesul este liber pentru toți vizitatorii!

Expoziția va fi amplasată în zona magazinului Pepco din Shopping City Suceava și poate fi vizitată zilnic, în perioada 27 mai – 19 iunie , de luni până sâmbătă, între orele 09:00 – 21:00 și duminică, între orele 09:00 – 20:00.

 

 

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Zilele Fanilor LEGO la Shopping City Suceava

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *