full screen background image

Ne vedem duminică la maratonul OSF Start Bucovina!

Energie pozitivă și o atmosferă de invidiat în studio, înaintea maratonului OSF Start Bucovina, organizat la Suceava de Fundația Comunitară Bucovina, OSF Global Services, Asociația Help and Advice Suceava și Asociația pentru Relații Comunitare. Duminică, 30 iunie, cei peste 200 de participanți deja înscriși până acum, își dau întâlnire în centrul orașului, pentru a susține mai multe cauze de interes.

„OSF START BUCOVINA te provoacă la o cursă urbană în care ai șansa să alergi pentru a ajuta tinerii talentați, cu potențial imens, dar resurse financiare precare să urmeze visul care i-a definit și motivat dintotdeauna: sportul. Drept urmare, suma strânsă în cadrul semimaratonului va fi redirecționată către tinerii sportivi talentați și cu situații financiare precare. Susținerea și îndrumarea lor pune încă o cărămidă la temelia pe care o construim atât de puternic în jurul viitorului comunității noastre, fapt care constituie și scopul semimaratonului OSF START BUCOVINA 2019” transmit organizatorii în cadrul evenimentului de pe facebook.

Alături de Alina și Petre au fost, în această dimineață, Vlad Franciuc – reprezentat al GI Fundația Comunitară Bucovina și Alexandru Guriuc – dirctor în cadrul OSF Global Services. Am povestit despre originea ideii, implementare, trasee și motivație. Interviul integral poate fi ascultat mai jos:

Radio Impact FM Suceava este partener media al evenimentului. Ne vedem duminică pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *