full screen background image

Noaptea Muzeelor la Suceava și Fălticeni

Noaptea Muzeelor va fi marcată sâmbătă de Muzeul Bucovinei din Suceava.

 

 

La ora 18 la Muzeul de Istorie  va avea loc spectacolul instrumental și de poezie susținut de elevii colegiului de artă Ciprian Porumbescu, la Muzeul Satului Bucovinean se va desfășura un spectacol folcloric susținut de ansamblul Ciprian Porumbescu, iar la Hanul Domnesc un recital CĂTĂLIN CONDURACHE și SANDY DEAC.

 

 

De  la ora 19,30 la Muzeul de Științele Naturii veți putea urmări un recital de nai susținut de asociația culturală Friderich  Schwartz, după care la ora 21,30  la Cetatea de Scaun va fi programat spectacolul pirotehnic Ciuleandra susținut de Ordinul Solomonarilor.

 

 

La orele 18 și 21 un autocar va pleca din fața Muzeului de Istorie Suceava spre Fălticeni, unde doritorii vor putea vizita Muzeul de Artă Ion Irimescu, Muzeul Apelor și Galeria Oamenilor de Seamă.

 

 

De asemenea, fălticenenii vor putea pleca de la orele 17,30 și 21,30 din fața Muzeului Ion Irimescu pentru a vizita la Suceava Muzeul de Istorie și Cetatea de Scaun.

 

 

Intrarea la toate obiectivele este gratuită începând cu ora 18 până la ora 24, cu excepția Muzeul Satului Bucovinean care se va închide la ora 20.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *