full screen background image

Nou curs organizat de Biroul Francez Suceava

Miercuri 13 martie ora 17:00, Biroul Francez în colaborare cu Centrul de Reușită Universitară Suceava organizează un nou curs de limba franceză destinat celor mai tineri suceveni.

Lector univ. dr. Mariana Șovea și lectorul de franceză Maxence Caron vor repeta lexicul referitor la casă și vor continua cu obiectele din diferitele camere, introduse cu ajutorul structurilor specifice.

 

Echipa de profesori a pregătit activități variate, care să îi motiveze pe micii francofoni să comunice cât mai mult în limba franceză.

 

La ora 18:00 sub genericul „La francophonie aux yeux des ados”, elevii Colegiului Tehnic Alexandru Ioan Cuza Suceava, Colegiului Vasile Lovinescu Fălticeni și ai Colegiului de Informatică Spiru Haret Suceava se vor reuni pentru a aduce un omagiu limbii franceze și francofoniei.

 

Tinerii, coordonați de profesoarele Mihaela Șerban, Corina Baida, Loredana Gaspar, Oana Fodor, Mihaela Pînzariu și Aura Mihoc vor cânta, recita și interpreta scenete pentru a marca apartenența la valorile promovate de francofonie.

 

Momentele artistice vor fi completate de prezentări ale personalitaților române care ne-au reprezentat în lume : C. Brâncuși, T. Tzara și G. Enescu.

 

Intrarea este liberă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *